Snart antik...

Idag fyller Tobias år, 36… Efter 2 och en halv dags regn klarnade det upp lagom till lunch och blev en fin eftermiddag, det var skönt. Oavsett om man hyr ett hus som vi eller bor på hotell blir man ju väldigt instängd när det regnar, mycket här nere bygger ju på att det är fint väder.

Idag har vi bara tagit det lugnt och sov som troll hela familjen på förmiddagen. Nu håller vi på att laga en god middag med många rätter, framför allt tänkte vi äta många förrätter och sen blir det pollo al forno som secondi.

Mitt i matlagningen blev det strömavbrott igen. Vi råkade köra värmaren (kraftfull som en brödrost ungefär) samtidigt som ugnen. Men det gick ju att fixa själva i alla fall men vi hann tänka både det ena och det andra. Där vi bodde för några veckor sedan kunde man ju förresten inte köra tvättmaskinen på 60 grader, då gick strömmen….