Mörkt blir det utan el...

Strax efter att vi la ut bloggen igår så slocknade elen. Större delen av kvällen fick tillbringas framför stearinljus. Tur att maten just var klar!

När vi höll på att göra oss i ordning för att åka till köpcentret imorse blev Izabella stucken av en geting på kinden. Eftersom det var första gången hon blev biten så hoppade vi genast in i bilen och åkte till sjukhuset, ifall hon skulle få en allergisk reaktion. Väl utanför sjukhuset ringde vi vår svenska läkarvän Astrid istället för att gå in. Vi fick då reda på att den allergiska reaktionen redan borde inträffat eftersom det trots allt tar 15-20 min att ta sig till sjukhuset. Så vi åkte lugnt hemåt igen en stund senare.

Efter lunch, sol och middagsvila gjorde vi ett nytt försök att åka till köpcentret. Där fick barnen varsitt gosedjur som verkar uppskattas mycket. Lilla dramaqueenen ställde till med en liten scen i matbutiken när hon, trots det nya gosedjuret, tappade humöret helt.

Utan el får man hitta på andra saker, som att måla naglarna t ex.

Iza med "backslick" idag efter lunch

Vår fina son