Palermos stadion med bergen som fond

Idag var Fredric, Tobias och Kalle inne i Palermo och kollade på när de mötte Lazio i fotboll. En helt ok italiensk match med många filmningar och få mål (matchen slutade 0-1, dvs Lazio vann). En utvisning och snudd på slagsmål blev det också, och förstås – skönsång från klacken. Att hitta någonstans att ställa bilen innan match var däremot inte helt enkelt. Totalkaos (vad annars?) i trafiken så till slut fick vi bara ställa bilen i en korsning trots skyltar som lovade att de skulle bogsera bort den om man parkerade där…

När matchen var slut så stod bilen kvar, utan p-böter t o m sen var det bara hoppa upp på motorvägen och köra hem. Väl hemma blev det pasta med sardeller och gratinerad fänkål till förrätt. Och trevligt sällskap. Det blir nog tidig sänggång ikväll dock, klockan har ju ställt om sig även här nere.

Tobias utan för stadion innan matchen

Fredric "köper" (eller blir lurad på?) dyra grillade kastanjer på gatan, men goda var de!