Eftermiddagslugn på en restaurang bredvid katedralen

Imorse åkte vi alltså på ”semester” till Cefalú på den norra kusten. Realtivt skönt väder, runt 22 grader och sol (men lite blåsigt dock). Vi bor på ett riktigt fint hotell mitt i den gamla stadsdelen av staden.

På eftermiddagen gick vi runt och skaffade koll på läget, och när vi gick förbi katedralen så kom det en busslast japaner. De brydde sig inte nämnvärt om byggnaden då utan alla skulle fram och gosa med Filip istället… Apropå turister så är det väldigt många här, idag var det första gången vi hörde svenska på gatorna sedan vi åkte. Och det känns som om varannan person vi mötte på gatan var svensk.

Nu väntar snart middag på nån mysig krog.

(internetproblem igår, därav publicering en dag sent)

Alltid kul med nya hotellrum tycker Iza

På väg hem från en lyckad trerättersmiddag