När man ändå är på stranden kan man ta en prommis i vattenbrynet

Som man kunde förvänta sig fungerade inte internet idag som det skulle. Inga telefonnummer finns det att ringa heller så imorgon (läs lördag) så blir det till att åka tillbaka till Vodafone-butiken igen. På Kanarieöarna hade vi samma problem, det trasslade så vi fick åka 4-5 vändor innan det gick att använda.

Den här dagen har varit lite märklig rent vädermässigt. Förmiddagen var vi på stranden i badbrallor, medan eftermiddagen var ganska kall så att man fick plocka fram långärmat för första gången. Apropå stranden förresten, när vi var där tyckte vi att det var en gubbe som satt och tog smygbilder på oss så vi spärrade ögonen i honom nån timme innan vi gav upp och drog hem. Blir liksom inte så avkopplande att vara så mycket på sin vakt…

Iza i sanden, och lika mycket sand kom med hem till huset...