Lite blött i sanden men ändå världens bästa plats enligt Iza

I morse vaknade vi av ett enormt åskoväder. Regnet öste ner så mycket att det faktiskt regnade in i huset. Filips säng blev helt genomblöt. Som tur var hade han redan flyttat upp i den stora dubbelsängen. Vårt hus verkar luta för i nästan varje hörn låg en rejäl pöl med vatten.

Efter regn kommer sol så vi gav oss iväg till stranden på förmiddagen och efter lunch på en powerwalk (igen). Vi har hittat en jätte fin gång- och cykelväg som går genom traktens vin- & olivodlingar. Tyra är som galen när vi går där för det är ödlor över allt. Men idag satte hon nosen på en stor svart orm. Tack gode gud för att den inte högg henne. Väste gjorde den i alla fall med öppen mun. Läskigt värre, men sen ringlade den iväg.

Tur att vi kör mobilt internet för telenätet verkar inte vara att lita på...