Vid lunchtid idag åkte vi över Messinasundet

Ja det är faktiskt så många mil vi kört sedan vi åkte hemifrån.  Man blir förvånad över hur bra det gått. Snälla barn blandat med lite tur, säkert.

Idag har vi alltså lämnat sköna Kalabrien (härligt ställe), korsat Messinasundet och kört över hela Sicilien via Palermo till den sydvästra delen av ön. Det tog tre timmar på motorvägen bara här på Sicilien, vara hälften i tunnlar kändes det som. På och av med solbrillorna varannan minut…

Det nya boendet, där vi ska hålla till hela oktober, verkar bra. 90 kvm med nästan lika många rutor terrass i tre väderstreck. Vi kom hit kl 17, sen packa in och snabbhandla lite etc gör att vi inte hunnit kolla in omgivningen så mycket. Men det har vi tid med sen. Nu är det snart natti-natti.

Frukost imorse innan avfärd