Lunchbreak

Vi ska inte ropa hej än riktigt, vi har ju bara varit här en halv dag, men det vi har sett hittills är riktigt bra. Känns som om Kalabrien är underskattat, eller så är det bara att inte så många utländska turister har hittat hit. För italienarna själva är detta ett av de större resmålen enligt Lonely Planet. Mer om det närmaste dagarna när vi sett mer.

Resan hit gick bra. Stannade för lunch på ett ställe utmed kusten. Körde praktiskt taget bilen hela vägen ut på stranden. Tyra tog ett litet lunchdopp också. När vi var nästan framme så körde vi fel nån timme som vanlig. Novasol, bostadsförmedlaren, har inte skrivit ut vägbeskrivningen på något av de tre boenden vi haft hittills. Dessutom finns inte de exakta adresserna med så Google hittar inte heller. Men efter lite upp och ner i bergen några gånger så kräks Iza två gånger i bilen. Nu gick det inte att tvätta bort med svamp längre utan det blev till att ta ut hela barnstolen och spola under slangen när vi kom fram.

Trevligt boende och trevlig hyresvärd (även om vi fick köra googles översättning för att förstå varandra även här). I Kalabrien ska vi bo i fyra dagar. Känns lite för kort…

Saaben får också lunchrast