Nästan svårt att se vem som är storasyskon resp lillasyskon

Sötebrödsdagarna är över, idag var vi tvungna att börja tvätta… Vi har också varit hos veterinären för en koll av Tyra, men vi skulle avvakta ytterligare en vecka eftersom det börjar bli bättre. Vi fick veterinärbesöket gratis eftersom det tog så kort tid men hon skämtade om att hon gärna skulle ta ett av barnen istället för pengar…

Promenad på eftermiddagen bland vingårdarna, gick förbi 4-5 stycken. Dock är de flesta stängda för de förbereder sig för skörden. Några skulle öppna på måndag igen. På vägen dit testade vi ståbrädan till barnvagnen men det verkade inte vara nån hit, det blev till att bära Iza på pappas axlar istället.

Den här eken utanför vårt hus är från 1400-talet, det kommer ca 20 pers om dagen för att kolla på den...