Tyra med sin knöl på halsen

Innan middagen igår upptäckte vi att Tyra fått en stor knöl i nacken, som kommit under dagen. Nästan stor som en pingisboll. Det blev till att leta upp veterinär, vilket så klart är lite småbökigt när man är på tillfälligt besök i en ort som man inte känner till. Men med lite hjälp så ordnade det sig. Veterinären kunde inte heller förstå vad som var fel men gav antibiotika och kortison. Vi skulle avvakta några dagar och se om knölen försvann. Tyra är dock pigg och glad så hon verkar inte så påverkad.

Internet strulade till sig också, de hade inget internet på vårt hotell, men efter mycket om och men köpte vi en timme från grannhotellet. Mesta av den tiden gick åt till att leta veterinär så vi hann inte ladda upp några bilder på bloggen.

Riva del Garda var fint som ett vykort, men eftersom lite andra saker kom i vägen blev det alldeles för kort vistelse här. Det får bli en tripp tillbaka hit en annan gång.

Idag kom vi i alla fall iväg mot Toscana kl 13, var framme när det började skymma. Vi bor mitt ute på den Toscanska landsbygden, så det blev till att packa ur bilen i totalt mörker och ännu hade vi inte hunnit handla mat eller vatten. Iväg och leta affär. Gick bra till slut men somnade i hygglig tid efter en lång dag. Nu ska vi vara i Toscana en vecka.

Större delen av familjen i Riva del Garda