Filip softar i eftermiddagssolen

Idag har vi mest slöat, riktigt skönt. Morgonen ägnades åt att styra upp lite med väskorna och packa ur hela bilen. Det blev lite rörigt i den de sista dagarna. Vid lunchtid så sov både Iza och Filip 1 ½ timme. Samtidigt! Det blev en skön stund för föräldrarna i stolstolen… Faktum är att vi brände oss lite.

Nu har vi också blivit lite hemmastadda i huset. Det är ett helt nyrenoverat hus från 1700-talet som alltså ligger på en kulle på landet nån timme från Florens. Här bor vi bra!

Vädret har varit underbart. Knappa 30 grader och vindstilla, men ändå inte jobbigt varmt på nåt sätt. På eftermiddagen var det dags att åka till affären igen. På väg dit var det stopp på vägen. Lite irriterat började man undra vad som hände, eller inte hände. Men sen såg vi att det var ett cykellopp som pågick. Här nere verkar alla cykla. Men aldrig med short eller jeans och t-shirt utan med fullt cykelställ med reklam och allt. Vi har tänkt på att vi sett väldigt mycket cyklister redan från södra Tyskland. Framför allt kring Alperna verkar cykling vara en stor grej. Vi förstår om Tobias kollega Johan gillar området.

När det gäller Tyra är det ingen större förändring, varken till det bättre eller sämre. Förutom bullen på nacken så är hon glad och pigg som vanligt.

Här bor vi den här veckan