Ååååh vilka stora vågor det var!

Uppe med tuppen, 0550 var klockan ställd på. Vad hände med innebörden av ordet föräldraLEDIGHET egentligen? 30  min senare var vi uppe på motorvägen mot Trelleborg, personbästa tror vi. Väl ombord på färjan till Sassnitz blåste det 16 m/s. Trots att kaptenen hade stabilisatorerna på så gungade det rejält. Therese satt grön och grann i ansiktet hela resan medan pappa fick springa runt med barnen. På bildäck kom sedan en tant fram till vår bil för att tala om vilken fantastisk pappa Tobias är som kan hantera två barn, väskor och ett flak öl samtidigt. En riktig packåsna. Skönt att få bekräftelse ibland i alla fall.

Tyskland visade sig från sin riktigt regniga sida. Och en hel del köer som grädde på moset. Pricken över i:et var att vi också körde fel i Rostock och fick passera ett långt vägarbete två gånger och en betaltunnel utan att kunna vända med hungriga magar. Totalt bockade vi av närmare 50 mil idag också, plus drygt fyra timmars båtresa. Kom fram halv åtta precis som igår. Ni som bara jobbar heltid har det riktigt nice :)

På väg att köra ombord på färjan imorse