"Husdjur", mat eller både och? Häst passar till mycket

Filip får testa lite nya maträtter. Häst, kanin och struts har det tuggats på hittills. Ser lite småroligt ut med en fin hästbild på barnmatspaketet. Men det klart, häst gör sig kanske bäst på burk? Vi har helt klart delade meningar om det inom familjen.

Under förmiddagen var vi hos veterinären igen. Tredje gången sedan avresan! Men den här gången var det lite mer planerat, det var en ytterligare spruta för Leptospiros som vi inte hann med hemma. Våra italienska grannar följde med och visade vägen, trots att det var 2 mil. Himla snällt. Däremot förstod veterinären inte engelska och vi mycket sparsam italienska så när hon inte ville ge sprutan blev det en lite knepig ”konversation”. Ordnade sig till slut. Som plåster på såren åkte vi och badade med Tyris på eftermiddagen.

Kom dessutom på ett litet trix med bilen. Om man stänger av klimatanläggningen så får bilen den sista lilla kraften som gör att man kan köra den två kilometer långa branta backen upp till huset på 2:an istället för 1:an. Nice.

Härligt med ett bad, men det är i saltaste laget när man alltid har munnen öppen...